LIFESTYLE
Γιουβαρλάκια κοτόπουλου με γιουβέτσι λαχανικών από τον Ζαν Λουί Καψαλά
Δείτε τη συνταγή
SHARE:
Μία πεντανόστιμη συνταγή μας παρουσιάζει ο σεφ Ζαν - Λουί Καψαλάς, με κοτόπουλο και γιουβέτσι από λαχανικά.
Υλικά που θα χρειαστούν για τα γιουβαρλάκια λαχανικών: 400 γρ. κιμάς κοτόπουλου 1 κρεμμύδι 2 κόκκινες πιπεριές 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. ντομάτα 1 αυγό 40 γρ. γαλέτα καλαμπόκι 40 γρ. τυρί τριμμένο 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Ξύσμα από λεμόνι Αλάτι – πιπέρι Ελαιόλαδο 1 ζωμό κοτόπουλο Υλικά που θα χρειαστούν για το γιουβέτσι: 400 γρ.μέτριο κριθαρότο 2 καρότα καρέ 1 τεμάχιο κολοκυθάκια καρέ 1 κλωνάρι σέλερι 1 σκόρδο Ελαιόλαδο 1 χυμό λεμονιού 1 κ.σ. ταχίνι ½ ποτήρι λευκό κρασί 150 γρ. τυρί τριμμένο Αλάτι – πιπέρι