Εύκολη συνταγή πίτας με κρέας από το Πασχαλινό τραπέζι

Συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει γκιουσλεμέ με χοιρινό και φέτα.

Υλικά για τη ζύμη:

7 γρ μαγιά ξερή,
2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική, 175 ml. νερό χλιαρό, 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. και έξτρα για πασπάλισμα και 2 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για το τηγάνισμα.

Υλικά για τη γέμιση:

500 γρ. χοιρινό λαιμό ψημένο ή 500 γρ. αρνίσιο μπούτι μαγειρεμένο, 50 γρ. μαύρες σταφίδες, 2 λευκά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες, 50 γρ. κουκουνάρι, 100 γρ. φέτα θρυμματισμένη, ξύσμα από ένα λεμόνι, 2 σκ. Σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 κ.σ. κόλιανδρο τριμμένο, 1 κ.σ. κανέλα τριμμένη και ½ κ.σ. τσίλι σε σκόνη. Υλικά για την σάλτσα: 8 κ.σ. κέτσαπ, 2 κ.σ. μελάσα και 1 κ.σ. κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ