LIFESTYLE
Eurovision 2025: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης του ελληνικού τελικού
Ο Ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και θα λάβει χώρα στο Christmas Theater στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο στο Γαλάτσι
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της σειράς εμφάνισης για τον Ελληνικό τελικό για την Eurovision 2025, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου στο Christmas Theater.
Τα 12 τραγούδια που θα συμμετάσχουν σε αυτόν θα εμφανιστούν με την εξής σειρά:
- RIKKI – “Elevator (Up and Down)”
- Θάνος Λάμπρου – “Free Love”
- Κώστας Αγέρης – “Γη Μου”
- Andy Nicolas – “Lost my Way”
- Klavdia – “Αστερομάτα”
- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου feat Κώστας Καραφώτης – “Παράδεισος”
- Georgina Kalais feat Γιάννης Βλασσερός – “High Road”
- Barbz – “Sirens”
- Evangelia – “Vále”
- Dinamiss (Ελένη και Μαρια Ντίνα) – “Odyssey”
- Nafsika – “Unhurt me”
- Xannova Xan (Κάλλη Γεωργέλλη) – “Play It”
Ο Ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και θα λάβει χώρα στο Christmas Theater στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο στο Γαλάτσι. Παρουσιαστές της βραδιάς, θα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου ενώ την σκηνοθεσία της βραδιάς θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Ο νικητής και παράλληλα ο εκπρόσωπος μας για τη Eurovision 2025, θα επιλεγεί μέσα από την ψηφοφορία δύο επιτροπών (εθνική και διεθνή) οι οποίες θα καθορίσουν το αποτέλεσμα κατά 50% και από την ψηφοφορία του κοινού (το υπόλοιπο 50%).
