LIFESTYLE

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ήμουν καλός σύντροφος, δεν φταίει ο άλλος που είσαι σαν 90 χρονών»

«Εγώ δεν είμαι εγωιστής και πιστεύω ότι είναι δικαίωμα του καθενός να φύγει από μια δύσκολη κατάσταση, δεν το παρεξηγώ»

Σταρόβας
Photo Credits: @Glomex

Στο πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν όσο και στη στήριξη που έχει διαρκώς από τη σύντροφο του, Άννα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. 

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε αρχικά πως «η μουσική είναι φάρμακο. Την κατάσταση αυτή την ξεπερνάω πάλι με την μουσική και την Άννα, η οποία ήταν αυτό που λέμε βράχος. Δοκιμάζονται οι άνθρωποι και οι σχέσεις σε μια τέτοια περίπτωση. Εγώ δεν είμαι εγωιστής και πιστεύω ότι είναι δικαίωμα του καθενός να φύγει από μια δύσκολη κατάσταση, δεν το παρεξηγώ. Ευτυχώς, όμως, ήταν το αντίθετο».

Glomex Video


«Όλα αυτά τα χρόνια δεν χτυπούσαν καμπανάκια αλλά… οι καμπάνες των Παρισίων! Αλλά άμα είσαι κουφός…», πρόσθεσε.

«Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήμουν καλός σύντροφος. Ήμουν ένας γέρος. Έχω χάσει εξόδους επειδή δεν είχε πάρκινγκ, έχουμε φτάσει σε μαγαζιά που είχαν σκαλιά και δεν πήγαινα. Αυτό για έναν άνθρωπο που ζει μαζί σου είναι κουραστικό, δεν φταίει ο άλλος που έχει ενέργεια επειδή είσαι εσύ σαν 90 χρονών. Τώρα όμως δεν με φτάνει η Άννα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Σταρόβας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση