ΚΡΗΤΗ

Στην διαμαρτυρία για τα αστυνομικά ιατρεία η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα

Αστυνομικά ιατρεία διαμαρτυρία

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα,  συμμετείχε στην Πανελλαδική παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΟΑΣΥ έξω από τα κεντρικά μας ιατρεία στην Αθήνα.
'Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πικράκης

"Ο αγώνας ξεκίνησε με παράσταση διαμαρτυρίας του διοικητικού συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ και εκπροσώπων από όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας, απαιτώντας:
- ΑΠΟΣΥΡΣΗ του άρθρου που επιχειρεί την κατάργηση της αυτόνομης λειτουργίας των Κεντρικών Αστυνομικών Ιατρείων Αθηνών & Θεσσαλονίκης!λ. (ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 8 ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ)
- ΟΧΙ στην ιεράρχηση ασθενών ανάλογα με τον βαθμό και την προέλευση για θέματα νοσηλείας και περίθαλψης όσον προστρέχουν στα στρατιωτικά νοσοκομεία  (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 34 ΠΑΡ. 5 ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ)!
-  ΑΜΕΣΗ αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών από τα Αστυνομικά Ιατρεία.
- ΟΧΙ στην ένταξη των ένστολων ιατρών στο ΕΣΥ.
-  ΑΜΕΣΗ ίδρυση και λειτουργία αυτοτελούς νοσοκομείου για τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικούς και των μελών των οικογενειών τους.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ καθώς κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γερακαράκο Γρηγόρη, ότι μετά από έντονες παρεμβάσεις και συνεχείς πιέσεις της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ η κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρει τη ρύθμιση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον αστυνομικό κόσμο και τα ιατρεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά μόνο για του Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους".
 

Image
Αστυνομικά ιατρεία διαμαρτυρία



Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση