ΚΡΗΤΗ
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ηρακλείου: Τριήμερες εκδηλώσεις για τη λήξη του έτους
Η φετινή χρονιά ήταν ξεχωριστή, καθώς για πρώτη φορά λειτούργησαν με επιτυχία τα εκτός έδρας τμήματα σε Αγίους Δέκα και Καστέλι.
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025, το τριήμερο ενημερωτικών εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ηρακλείου (ΣΔΕ Ηρακλείου) και των παραρτημάτων του στους Αγίους Δέκα και στο Καστέλι.
📍 Την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Δέκα εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, με τη συμμετοχή εκπαιδευομένων, συγγενών, φίλων και κατοίκων της περιοχής που ήρθαν να γνωρίσουν από κοντά το έργο του ΣΔΕ.
📍 Την Παρασκευή, 27 Ιουνίου, ακολούθησε αντίστοιχη εκδήλωση στο παράρτημα του Καστελίου, σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης.
Η αυλαία των εκδηλώσεων έπεσε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 με την τελική γιορτή στο ΣΔΕ Ηρακλείου, όπου παρουσιάστηκε το έργο της χρονιάς, έγινε αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου και παρουσιάστηκαν τα διαθεματικά σχέδια δράσης των εκπαιδευομένων. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την τελετή αποφοίτησης 35 εκπαιδευομένων του Β΄ κύκλου.
Σε ανακοίνωση του σχολείου αναφέρεται:
"Η φετινή χρονιά ήταν ξεχωριστή, καθώς για πρώτη φορά λειτούργησαν με επιτυχία τα εκτός έδρας τμήματα σε Αγίους Δέκα και Καστέλι. Συνολικά, 77 εκπαιδευόμενοι στα τμήματα του ΣΔΕ Ηρακλείου θα συνεχίσουν τη φοίτησή τους στον Β΄ κύκλο, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η εκπαίδευση δεν έχει ηλικία.
🎓 Ευχόμαστε στους αποφοίτους κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας τους!
📌 Συνεχίζονται οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2025–2026!
Το ΣΔΕ Ηρακλείου και τα παραρτήματά του συνεχίζουν να δέχονται αιτήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
📍 ΣΔΕ Ηρακλείου: Συβρίτου 4 (κτήριο 5ου ΕΠΑΛ, Καμίνια), 2810831145
🕕 Κάθε Πέμπτη, 18:00–21:00
📍 Παραρτήματα: Για εγγραφή στους Αγίους Δέκα και στο Καστέλι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους Δήμους Γόρτυνας και Μινώα Πεδιάδας αντίστοιχα"
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
