ΚΡΗΤΗ
Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στα Dyslexia Centers - Pavlidis Method! - "Προτεραιότητα η Ασφάλεια & η Εκπαίδευση"
Ο Οργανισμός Learn2Help παρείχε εκπαίδευση και χρήσιμες πληροφορίες στο ανθρώπινο δυναμικό των Dyslexia Centers

Ποτέ κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα βρεθεί μπροστά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κάποιος συνάνθρωπός μας θα χρειαστεί βοήθεια. Γι'αυτό είναι κρίσιμο για τον καθένα από εμάς να γνωρίζει βασικές Πρώτες βοήθειες ... για εκείνη τη στιγμή που ίσως κληθεί να σώσει μια ζωή!
Τα Dyslexia Centers έλαβαν μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία, διοργανώνοντας σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και γονείς, προκειμένου να λάβουν εκείνες τις πληροφορίες που μπορεί να αποδειχθούν ... σωτήριες!
"Ως Κέντρο Ειδικής Αγωγής δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στην Ασφάλεια και την Εκπαίδευση, όχι μόνο των παιδιών αλλα και των οικογενειών τους" - τόνισε ο επιστημονικά υπεύθυνος των DYSLEXIA CENTERS – PAVLIDIS METHOD Γιάννης Χατζηανέστης.
"Προετοιμαζόμαστε για να εξοπλίσουμε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και επαγγελματίες με τις απαραίτητες γνώσεις που μπορούν να σώσουν ζωές. Η πρόληψη κι η άμεση ανταπόκριση είναι καθοριστικής σημασίας κι είμαστε υπερήφανοι που φιλοξενούμε αυτή την πρωτοβουλία στον χώρο μας" - πρόσθεσε ο κ.Χατζηανέστης.
Από την πλευρά της η υπεύθυνη Εκπαιδεύσεων Κρήτης "Learn2Help", Κατερίνα Εφραίμογλου υπογράμμισε την σημασία της πρωτοβουλίας του Dyslexia Center, τονίζοντας ότι "δυστυχώς, ζούμε σε μία χώρα που τα ποσοστά διαχείρισης πρώτων βοηθειών εξωνοσοκομειακά, είναι τα χαμηλότερα στην Ευρώπη. Αυτό πρέπει να αλλάξει και είμαστε σήμερα για αυτό εδώ!".
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο