ΚΡΗΤΗ

Παραδόθηκε ο 17χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο

O 17χρονος εμφανίστηκε μαζί με την συνήγορο του

Δικαστήρια, Ηράκλειο

Παραδόθηκε ο 17χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive, λίγο νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, ο ανήλικος εμφανίστηκε ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας Ηρακλείου,  συνοδευόμενος από την συνήγορό του κ. Θεονύμφη Μπέρκη, προκειμένου να λάβει προθεσμία και να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών ανδρών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Ο 17χρονος αποφάσισε σε συνεννόηση με την δικηγόρο του αλλά και την οικογένεια του, να εμφανιστεί στην Ανακρίτρια πριν εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του και επιβαρύνει τη θέση του ακόμα περισσότερο.
Όπως έχει γράψει το Cretalive, στη δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη περιλαμβάνονται ακόμα πέντε κατηγορούμενοι για διάφορα αδικήματα.
Οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν για την υπόθεση αφορούν: απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή (αφορά τον 17χρονο), άμεση συνέργεια στην ανώτερη πράξη, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.
 

 

φωτογραφία αρχείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση