ΚΡΗΤΗ

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου στο Βενεράτο

Οι κάτοικοι παρακολούθησαν μαθήματα αντιμετώπισης πνιγμονής, λιποθυμίας, θέση ανάνηψης του θύματος, ΚΑΡΠΑ και μαθήματα χρήσης απινιδωτή

Σεμινάριο Βενεράτο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/3 στο Βενεράτο το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με δωρεάν συμμετοχή, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού σε συνεργασία με  την Ομάδα  '"Μέλισσες" με υπεύθυνο  τον Φυσίατρο Λάζαρο  Βακιρτζιάν.

Οι κάτοικοι του Βενεράτου παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα μαθήματα αντιμετώπισης πνιγμονής αλλά και λιποθυμίας και θέση ανάνηψης του θύματος καθώς και ΚΑΡΠΑ και μαθήματα χρήσης απινιδωτή.

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Φιλαρέτη Δαφέρμου – Χρονάκη και ο  Λάζαρος Βακιρτζιάν  ευχαρίστησαν τους  Συλλόγους Γονέων &Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Δημοτικού και Γυμνάσιου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βενεράτου για τη φιλοξενία.

Image
Σεμινάριο Βενεράτο

Να υπενθυμίσουμε ότι τα σεμινάρια επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε διαφορετικά σημεία και μέσα στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε χωριά του Δήμου Ηρακλείου. Το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις Άνω Ασίτες την Κυριακή,27 Απριλίου 2025 στις  10:30 το πρωί.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση