ΚΡΗΤΗ
Μαγειρεύουμε με το Cretalive
Μαγειρεύουμε τη συνταγή της ημέρας και σας προσφέρουμε ένα μεγάλο δώρο.
SHARE:
Σε ζωντανή μετάδοση από το MALENA HOTEL στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, η Αγάπη Πεχινάκη φιλοξένησε τον chef Θοδωρή Μυρωνίδη, ο οποίος μαγείρεψε για τους αναγνώστες του Cretalive ένα πλήρες μενού.
Δείτε το video και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα τραπέζι για 4 άτομα στο εστιατόρια του MALENA HOTEL.
- Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχολιάσετε κάτω από το live facebook στη σελίδα του Cretalive και ύστερα από κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής ή η νικήτρια του μεγάλου δώρου.
Μαζί μας στην παρέα η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Παπαδάκη, Χριστίνα Τσιμπινουδάκη.
Μενού:
Ορεκτικό: Γαρίδες φλαμπέ με μους αβοκάντο
Κυρίως πιάτο: Λιγκουίνι θαλασσινών
Επιδόρπιο: Κρητικό μιλφέιγ με καρπούζι
ΛΙΓΚΟΥΊΝΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ
Υλικά:
Λιγκουΐνι
Σκόρδο
Γαρίδες
Καλαμάρι
Καβουροπόδαρα (ή της αρεσκείας σας)
Φινόκιο
Ένα σφηνάκι ούζο
Ντοματίνια
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε τα θαλασσινά με το σκόρδο
Στη συνέχεια προσθέτουμε ψιλοκομμένο το φινόκιο και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση
Σβήνουμε με ούζο και προσθέτουμε τα βρασμένα λιγκουΐνι και λίγο νερό από τα ζυμαρικά για δέσει η σάλτσα