Διευθυντής Food and Beverage στο Hilton London Bankside ανέλαβε ο ελληνικής καταγωγής Θανάσης Χονδροζουμάκης, ο οποίος θα έχει υπό την επίβλεψή του τις επιχειρήσεις στα OXBO Bankside, The Distillery Bar, In-Room Dining και Executive Lounge ενώ θα αναβαθμίσει το φαγητό σε εξωτερικούς χώρους στην Prices Street.
Ο κ. Χονδροζουμάκης θα ενσωματωθεί στο δυναμικό της Hilton London Bankside την 7η Αυγούστου, ως μεταγραφή από το Millennium Hotel Knightsbridge, όπου εργαζόταν ο διευθυντής Food and Beverage από το 2014.
Προηγουμένως είχε διατελέσει διευθυντής Outlet του βραβευμένου Park Room στο Grosvenor House της A J W Marriott Hotel, απο όπου ξεκίνησε την καριέρα του στο Λονδίνο.
Ο κ. Χονδροζουμάκης διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη επιτυχημένων μπαρ στο JW Steakhouse και Malmaison στο Οξφορντ.