ΚΡΗΤΗ
Κορυφώνεται η αγωνία για το μικρό Άγγελο
Η γιαγιά του παιδιού έχει εκφράσει την επιθυμία της η καρδιά του να χτυπά κάπου αλλού, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των εξετάσεων είναι αρνητικό

Κορυφώνεται η αγωνία για το μικρό Άγγελο, το 3χρονο αγοράκι που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, μετά την άγρια κακοποίηση που υπέστη από τη νεαρή μητέρα του και τον σύντροφό της που έχουν ήδη προφυλακιστεί για τη σοκαριστική αυτή υπόθεση.
Όπως έχουμε ήδη γράψει στο Cretalive, στο αγοράκι ξεκίνησαν από χθες όλες εκείνες οι εξετάσεις που προβλέπονται βάση πρωτοκόλλου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 3χρονος έχει ή όχι εγκεφαλική λειτουργία, με τα πρώτα αποτελέσματα ωστόσο να μην είναι ενθαρρυντικά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γιαγιά του παιδιού έχει εκφράσει την επιθυμία της η καρδιά του μικρού Άγγελου να χτυπά κάπου αλλού, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των εξετάσεων αυτών είναι αρνητικό.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αργά το βράδυ έληγε η προθεσμία για την τήρηση του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου ενώ το πρωί της Κυριακής και εφόσον ο οργανισμός του μικρού ανταπεξέλθει, θα διερευνηθεί αν η καρδιά μπορεί να είναι σε τέτοια κατάσταση, ώστε να ληφθεί και αφού ανάψει το "πράσινο φως" ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων.
Γρηγόρης Λέων για 3χρονο: «Είναι ο ορισμός του βασανισμού - Δεχόταν συστηματική κακοποίηση»
Την ίδια ώρα o ιατροδικαστής και πρόεδρος των ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων, μιλώντας σχετικά στο MEGA τόνισε ότι η υπόθεση αυτή είναι «ο ορισμός του βασανισμού». Μάλιστα, η επιστημονική εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι πιθανόν το 3χρονο παιδί ήταν θύμα συστηματικής κακοποίησης.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο