ΚΡΗΤΗ

Η ώρα των κινητοποιήσεων για τους κτηνοτρόφους της Κρήτης - Τι αποφάσισαν στο Ρέθυμνο

Την Πέμπτη το μεσημέρι "κλειδώνει" η ημερομηνία

Κτηνοτρόφοι, Γενική

Αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις πήραν οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της Κρήτης που συνεδρίασαν στο Ρέθυμνο. Όπως τονίστηκε, ο κλάδος ξεκινά δίνοντας ηχηρό "παρών" στο τέλος Οκτωβρίου και θα κλιμακώσει τον αγώνα του σε συνεννόηση με τους συλλόγους ανά την επικράτεια. Στις 23 του μήνα, στις 12 το μεσημέρι, αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις

Image
Κτηνοτρόφοι, Ρέθυμνο

Σε ανακοίνωση- κάλεσμα του Κτηνοτροφικού συλλόγου Ηρακλείου αναφέρεται:

"Προς όλους τους κτηνοτρόφους της Κρήτης και όλον τον πρωτογενή τομέα και τον απλό λαό που θέλει να συμμετέχει δίπλα μας στον έντιμο αγώνα μας, χθες συνεδριασαμε στο Ρέθυμνο, ολα τα προεδρία της Κρήτης τον κτηνοτροφηκών συλλόγων και μέχρι τέλος του μήνα θα ξεκινήσουμε δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη. Θέλουμε τη συμμετοχή όλον σας να είστε έτοιμοι για όλα και στις 23 του μήνα θα συνεδριασουμε όλη οι αγροτική φορείς πανελλαδικά να γίνουμε όλοι μια γροθιά αρκεί να είμαστε όλοι για όλους και ένας για όλους σας περιμένουμε θα ενημερώνεστε για οτι νεότερο χρειαστεί όλοι μαζί κάνεις μόνος".

Όπως έγραψε το Cretalive, την περασμένη Παρασκευή, έγινε η κρίσιμη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΑΣΗ, όπου οι παριστάμενοι κλήθηκαν να λάβουν δύσκολες αποφάσεις αναφορικά με τον τρόπο αντίδρασης που θα ακολουθήσει ο κλάδος. 

Οι τόνοι ανέβηκαν συχνά στη διάρκεια της συζήτησης, καθώς τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα των επαγγελματιών και διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά το αδιέξοδο στο οποίοι έχουν οδηγηθεί. Το "παρών" έδωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, Δημήτρης Μόσχος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη στήριξή του στους Κρητικούς συναδέλφους του.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 


 

 

 


 

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση