To επίσημο τραπέζι της San Pelegrino στη Μονή Τοπλού

​Η νεαρή σεφ εντυπωσίασε με τις γεύσεις που παρουσίασε ενώ αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στον επικείμενο διαγωνισμό με το πιάτο «Ελλήνων Γεύσεις» με το οποίο θα συμμετέχει.​

Ένα εξαιρετικό γεύμα με μοναδικές γεύσεις που συνδύαζαν την κρητική με τη gourmet κουζίνα παρατέθηκε σε δημοσιογράφους περιοδικών γευσιγνωσίας και σε στελέχη της της Nestlé στην τράπεζα της Μονής Τοπλού. 

Τις μοναδικές γεύσεις επιμελήθηκε η σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου που συμμετέχει στον τελικό του διαγωνισμού San Pellegrino Young chef που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Η νεαρή σεφ εντυπωσίασε με τις γεύσεις που παρουσίασε ενώ αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στον επικείμενο διαγωνισμό με το πιάτο «Ελλήνων Γεύσεις» με το οποίο θα συμμετέχει.

Η ίδια εμπνέεται από την Μοναστηριακή μαγειρική και από ξεχασμένα υλικά της ελληνική παραδοσιακής κουζίνας.

Οι συνδαιτυμόνες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με το San Pellegrino bελανιδόψωμο με δαμασκηνοελιές, ντολμά σφυρίδας σε αγριοσέσκουλο, oσπριάδα με άγρια αρωματικά, Χοχλιους στιφάδο, κρέμα μούστου με λευκή σοκολάτα και κοφτέρια αμυγδάλου, 

Πριν το δείπνο οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο οινοποιείο της Μονής.




Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ