ΚΡΗΤΗ

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και ζωοκλοπή, στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και ζωοκλοπή, στο Ρέθυμνο

Δύο Έλληνες συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων και παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.  

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της παραβατικότητας και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς των Υπηρεσιών χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια και σε λοιπούς χώρους που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι δύο άνδρες.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-1- περίστροφο 
-2- κυνηγετικά όπλα,
Μικροποσότητα κάνναβης, 
-142- φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
Αυτοσχέδιο γκλόπ
Καθαριστικά οπλισμού

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε χώρους που διατηρούν τα ποίμνια τους και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Η προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Αμαρίου.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση