ΚΡΗΤΗ
Διήμερο υψηλής γαστρονομίας με τον chef Γιάννη Μπαξεβάνη στο Irida Wine Restaurant!
Στις 14 και 15 Ιουνίου, ο διακεκριμένος chef που πάντα τιμά την πρώτη ύλη της Κρήτης μοιράζεται μαζί σας όλα τα μυστικά του!
Ένα διήμερο απόλυτης γαστρονομικής εμπειρίας!
Την ερχόμενη Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου, ο chef Γιάννης Μπαξεβάνης μας υποδέχεται στο Irida Wine Restaurant!
Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυβραβευμένους chef σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο οποίος σέβεται σε απόλυτο βαθμό την πρώτη ύλη και, κυρίως, τα αγνά υλικά που προσφέρει απλόχερα η κρητική γη. Ο διάσημος chef μετρά ήδη δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας με το Irida Wine Restaurant, έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει η Κρήτη!
Θα είναι ο οικοδεσπότης του κοινού που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εκλεκτές δημιουργίες του chef που περιλαμβάνονται στο menu του εστιατορίου!
Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει ο DJ Manos Kefalas και την οινογευσία το οινοποιείο IDAIA.
Μία μέρα αργότερα, το Σάββατο 15 Ιουνίου την ίδια ώρα, υπό τους ήχους του συγκροτήματος «The Groovy Glasses», τη σκυτάλη της οινογευσίας θα λάβει το οινοποιείο LYRARAKIS.
Γιάννης Μπαξεβάνης: ένας γαστρονομικός αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο εξωτερικό!
Ο chef Γιάννης Μπαξεβάνης διακρίνεται για τις καινοτόμες ιδέες του. Οι δημιουργίες του αποδεικνύουν πως η μαγειρική είναι τέχνη και αυτό αναγνωρίζεται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων. Ο διακεκριμένος chef έχει χαράξει μία ξεχωριστή πορεία και στη Γαλλία ενώ έχει συνδέσει το όνομά του με την Κρήτη λόγω της αδυναμίας που έχει στα τοπικά προϊόντα του νησιού, τα οποία φροντίζει να αναδεικνύει στα πιάτα του με αγάπη και σεβασμό.
Είναι γαστρονομικός αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο εξωτερικό για τον ΟΠΕ (Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου), στα Ηνωμένα Έθνη υπό την προεδρία της Ελλάδας, στο Fouquet’s στο Παρίσι, στα Culinary Institut of America της Νέας Υόρκης και του Σαν Φραντσίσκο και τελευταία χρόνια στην Ελβετία στο Lausanne-Palace, όπου και αναλαμβάνει ένα φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας που αγκαλιάζεται από κοινό και κριτικούς!
Όταν η υψηλή γαστρονομία συναντά την παράδοση της Κρήτης
Ο διακεκριμένος chef διατηρεί μία σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με το Irida Wine Restaurant και τη resident chef του ξενοδοχείου, Ρένα Γιαννουλάκη. Εδώ η υψηλή γαστρονομία συναντά την παραδοσιακή κρητική κουζίνα. Κυρίαρχη θέση στις δημιουργίες του έχουν τα άγρια φρέσκα βότανα και λαχανικά της Κρήτης καθώς και το φρέσκο ψάρι και κρέας.
Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται έργο τέχνης ενώ ξυπνά μνήμες από την ιστορία και την κουλτούρα της Κρήτης. Γεύσεις που έχουν ως αφετηρία το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης και απήχηση σε όλο τον κόσμο!
Το IridaChic Boutique Hotel & Spa είναι ένα ξενοδοχείο Boutique- ορόσημο μόνο για ενήλικες στην περιοχή της Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου. Ο επισκέπτης απολαμβάνει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε έναν χώρο με ιδιαίτερο design.
Για κρατήσεις για το διήμερο υψηλής γαστρονομίας, καλέστε: 28970 24173 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected].