ΚΟΣΜΟΣ

Ο μόνος σωστός τρόπος να ξαναζεστάνεις την πίτσα

Πώς να την ξαναφάς σαν να την έφτιαξες τώρα

No profile pic

Το δεύτερο καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει με την πίτσα είναι τα... περισσεύματά της.

Τα οποία τρώγονται ακόμα και κρύα, όπως ξέρουν οι περισσότεροι.

Κι όμως, αν θέλουμε να την ξαναφάμε όπως κατέφτασε στο σπίτι μας, υπάρχει τρόπος. Και είναι ο μόνος σωστός. Και δεν είναι ο φούρνος μικροκυμάτων φυσικά!

Αυτό μας λέει η Susan Westmoreland, διευθύντρια του εργαστηρίου κουζίνας του περιοδικού Good Housekeeping, που έχει δοκιμάσει τέτοια πράγματα.

Και μας λέει πως ο καλύτερος τρόπος να τη ζεστάνεις είναι στο τηγάνι. Βάζουμε για μερικά λεπτά ένα (μη αντικολλητικό) τηγάνι σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψει. Κατόπιν τοποθετούμε εντός του τα κομμάτια και μειώνουμε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία.

Έπειτα από 2-3 λεπτά, η πίτσα θα ξαναγίνει όπως και πρώτα.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά Tags

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση