Στο διάστημα ταξιδεύουν και κάποιες ξεχωριστές φιάλες κρασιών προκειμένου να παλαιωθεί το κρασί που περιέχουν.
Για τους φίλους του οίνου οι προκλήσεις αυξάνονται και ανεβαίνουν επίπεδο τόσο γρήγορα που έχουν ήδη ξεφύγει από τη γήινη σφαίρα.
Με τον προσκεκλημένο μας διακεκριμένο οινολόγο Κυριάκο Κυνηγόπουλος συζητάμε για το πανάκριβο κρασί made in… space και για άλλες πιο γήινες πρωτοποριακές μεθόδους παλαίωσης του οίνου που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε κρασιού ανάλογα με τον τόπο παραγωγής του.