Οι ζαχαροπλάστες των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ με αφορμή τις πασχαλινές ημέρες μοιράστηκαν τη συνταγή για τα αγαπημένα πασχαλινά μπισκοτάκια της βασίλισσας Ελισάβετ.
Μάλιστα, τα Ανάκτορα έδωσαν στη δημοσιοτητα ένα βίντεο με την εκτέλεση της λαχταριστής συνταγής με τα επικαλυμμένα με γλάσο κουλουράκια που απολαμβάνει κάθε Πάσχα η 93χρονη βασίλισσα.
Βάση μπισκότου:
350 γρ. απλό αλεύρι, 5 γρ. μπέικιν σόδα, 10 γρ. αλεσμένο τζίντζερ, 5 γρ. κανέλλα, 125 γρ. αλατισμένο βούτυρο, 175 γρ. ψιλή καστανή ζάχαρη, 1 αυγό, 60 γρ. σιρόπι
Γλάσο: 2 ασπράδια αυγών, 600 γρ. ζάχαρη άχνη, χρώμα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας σας.
Όσο για τις οδηγίες εκτέλεσης, μπορείτε να παρακολούθησε το βίντεο που έδωσαν οι ζαχαροπλάστες στη δημοσιότητα.
Πηγή:enikos.gr