ΕΛΛAΔΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εσκεμμένα μπήκε το τάμπλετ στον τάφο της Τζωρτζίνας»
Εμμένει στην αθωότητα της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας
SHARE:
Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να αρνείται κάθε σχέση με τον θάνατο των κοριτσιών ενώ ζητά να γίνει εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος ως προς τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Όπως αποκάλυψε, υπάρχουν πληροφορίες για απειλητικά μηνύματα εναντίον των μαρτύρων της υπόθεσης, ενώ μίλησε και για ένα νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου.
«Όσο σφίγγει ο κλοιός, τόσο μεγαλύτερη είναι η νευρικότητα. Κάποιοι μάρτυρες έχουν απειληθεί με ανώνυμα τηλεφωνήματα και μηνύματα. Δεν πτοούνται. Για τη σπιτονοικοκυρά συνεχίζεται η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης», ανέφερε ο δημοσιογράφος. «Γιατροί, νοσοκόμες αλλά και μάρτυρες που δεν έχουν ακόμη καταθέσει έχουν δεχτεί απειλές», πρόσθεσε.
Ο ίδιος προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει πλέον να γίνει πιο εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος γιατί η ίδια πιστεύει ότι εκεί είναι το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.
«Εσκεμμένως μπήκε το τάμπλετ στον τάφο της Τζωρτζίνας»
«Εάν δεν μιλήσουν τα ψηφιακά πειστήρια, όλα είναι στον αέρα. Τα δικαστήρια δεν δικάζουν με ενδείξεις, αλλά με αποδείξεις. Έτσι, ήγγικεν η ώρα για να ξετυλιχτεί το κουβάρι. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αστυνομίας, στο κομμάτι των αποδείξεων στα ευρήματα του τάμπλετ», ανέφερε o διευθυντής του Ινστιτούτου CSI, Μανώλης Σφακιανάκης.
«Ο δεκάλογος του τάμπλετ που περιμένουμε να δούμε, αφορά στην εύρεση των αναζητήσεων των ουσιών που έχουν βρεθεί, τις παραγγελίες, τις διαδρομές, τις επικοινωνίες, τα πρόσωπα, τα ηλεκτρονικά ίχνη, τις συναντήσεις προσώπων, τις ταυτοποιήσεις προσώπων μέσω κεραιών κινητής, την ανάκτηση διαγραμμένων και τέλος τις επαφές. Αυτά είναι τα στοιχεία είναι στο μικροσκόπιο των αρχών», πρόσθεσε ο κ. Σφακιανάκης.
«Ο χρόνος που χρειάζεται είναι το πολύ 10-15 μέρες. Οι ερευνητές θα έχουν κάνει φύλο και φτερό το τάμπλετ. Μετά θα έχουμε στο πρώτο 10ήμερο του Μαΐου την πρώτη εγκληματολογική έκθεση. Το τάμπλετ το είχε κλείσει επιμελώς στο φέρετρο της μικρής. Είναι το στοιχείο που θα δώσει τις περισσότερες πληροφορίες»
»Στις ηλεκτρονικές συσκευές, υπάρχουν οι ρυθμίσεις που δίνουν φωνητικές εντολές και αυτό θα δώσει τις απαντήσεις. Εάν δεν είχε κλείσει τις ρυθμίσεις τότε το τάμπλετ «ακούει». Εσκεμμένως μπήκε το τάμπλετ στον τάφο της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η Google έχει φτιάξει το προφίλ όλων των χρηστών της στον κόσμο», επεσήμανε χαρακτηριστικά.