ΕΛΛAΔΑ

Λούτσα: Παραδέχτηκε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ο 29χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 24χρονο

Την Τετάρτη τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Λούτσα, Παράσυρση
Photo Credits: @intime

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λούτσας, μετά το δυστύχημα με θύμα τον 24χρονο γόνο της οικογένειας με την σοκολατοποιία «Leonidas» τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (29.11.2025), όταν ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στο όχημά του, και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Μεθυσμένος αποδείχτηκε ότι ήταν ο 29χρονος που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στο κέντρο της Λούτσας, μετά την τρελή πορεία με το όχημά του, από Βραυρώνα προς Ραφήνα. Παρόλο που το αρχικό αλκοτέστ που έκανε ο οδηγός βγήκε αρνητικό, από τις τοξικολογικές εξετάσεις προέκυψε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο, και συγκεκριμένα στο αίμα του ήταν στο 0,63 γραμμάρια / λίτρο, αν και το όριο είναι 0,50 γραμμάρια το λίτρο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο 29χρονος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι χρήστης κοκαΐνης.  Το νέο αυτό στοιχείο δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς φαίνεται πως το μοιραίο βράδυ οδηγούσε όχι μόνο υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και υπό την επήρεια ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να χάσει πλήρως τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να «θερίσει» τους 4 ανθρώπους που βρέθηκαν τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο.

Glomex Video
Glomex Video

Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί εάν τελικά ο 29χρονος είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών συνδυαστικά με κατανάλωση αλκοόλ.

Μάλιστα, ο 29χρονος, που στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και την εμπλοκή του στο τροχαίο στην Βραυρώνα, αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί, με τις μαρτυρίες, τα νέα στοιχεία και τις εικόνες της τραγωδίας να κρατούν σταθερά στο επίκεντρο το δυστύχημα στη Λούτσα.

Glomex Video


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση