Υλικά για τα τρίγωνα: 500 γρ. φύλλο κρούστας, 200 γρ. βούτυρο.
Υλικά για τη γέμιση: 1 λίτρο φρέσκο γάλα 3,5%, 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 80 γρ. κόρν φλάουρ, 3 κρόκοι αυγών, 2 κ.σ. βούτυρο, 1 κ.γ. μαστίχα σε σκόνη, 2 βανίλιες σε σκόνη. Υλικά για το σιρόπι: 800 γρ. νερό, 650 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 1 αστεροειδή γλυκάνισο, ½ λεμόνι το χυμό.
Υλικά για το σερβίρισμα: Τριμμένο φυστίκι Αιγίνης.