Η Κατερίνα Λένη ετοιμάζει λαχταριστές τορτίγιες, γεμιστές με κιμά, στον φούρνο!
Για τη γέμιση θα χρειαστούμε: Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο για σοτάρισμα 600 γρ. ανάμεικτος κιμάς, χοιρινό και μοσχάρι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400 ml κρέμα γάλακτος 1 πρέζα κύμινο 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα 1 πρέζα αποξηραμένη ρίγανη Αλάτι και πιπέρι Αρωματικά φρέσκα, θυμάρι και μαϊντανό Επιπλέον: 10 μεσαίες τορτίγιες 200 γρ. τσένταρ τριμμένο 200 γρ. γκούντα τριμμένη