Τάπας από αβοκάντο γεμιστά με τόνο

Newsroom
Newsroom

Θρεπτική και άκρως υγιεινή πρόταση


Υλικά

    350 γρ. τόνο (κονσέρβα ή μαγειρεμένο)
    1 κ. σ. μαγιονέζα
    3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες, συν επιπλέον για το γαρνίρισμα
    1/2 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
    Λίγο βαλσάμικο ξύδι
    Αλάτι, μαύρο πιέρι
    2 ώριμα αβοκάντο, κομμένα στη μέση χωρίς το κουκούτσι

Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε τον τόνο σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα, τα πράσινα κρεμμυδάκια, την κόκκινη πιπεριά και το βαλσάμικο.
Βήμα 2
Καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια γεμίστε το κάθε μισό από τα αβοκάντο με το μείγμα τόνου.
Βήμα 3
Γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια και λίγο μαύρο πιπέρι πριν σερβίρετε.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ