Υλικά
350 γρ. τόνο (κονσέρβα ή μαγειρεμένο)
1 κ. σ. μαγιονέζα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες, συν επιπλέον για το γαρνίρισμα
1/2 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
Λίγο βαλσάμικο ξύδι
Αλάτι, μαύρο πιέρι
2 ώριμα αβοκάντο, κομμένα στη μέση χωρίς το κουκούτσι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε τον τόνο σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα, τα πράσινα κρεμμυδάκια, την κόκκινη πιπεριά και το βαλσάμικο.
Βήμα 2
Καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια γεμίστε το κάθε μισό από τα αβοκάντο με το μείγμα τόνου.
Βήμα 3
Γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια και λίγο μαύρο πιπέρι πριν σερβίρετε.
Πηγή:newsbeast.gr