Δείτε μία ακόμα νόστιμη συνταγή του Σταύρου Βαρθαλίτη
Υλικά: · 800 γρ. λεπτά μπριζολάκια από χοιρινό λαιμό · 2 κ.σ. ελαιόλαδο · 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας · ½ κ.σ. σκόρδο σε σκόνη · ½ κ.σ. πάπρικα γλυκιά · 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη · ½ κ.σ. κύμινο σε σκόνη · ½ κόκκινο μήλο · 1 κ.σ. αλάτι · ½ κ.σ. πιπέρι · 80 γρ. ξύδι · 120 γρ. χυμό μήλου Υλικά για σερβίρισμα: · 6 μικρές τορτίγιες · ½ ξερό λευκό κρεμμύδι · 1 ντομάτα · 1/6 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό · 140 γρ. τζατζίκι · Αλάτι