Υλικά για τα ταχινοπιτάκια: 6 φύλλα κρούστας, 400 γρ. ταχίνι, 120 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 50 γρ. καρυδόψιχα, ½ πορτοκάλι το ξύσμα, 1 ½ κ.γ. κανέλα σε σκόνη, 1 κ.γ. μαχλέπι σε σκόνη, ½ κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη, 100 γρ. ηλιέλαιο.
Υλικά για το σιρόπι: 200 γρ. νερό, 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 1 ξυλάκι κανέλα, ½ πορτοκάλι τις φλούδες.
Υλικά για το σερβίρισμα: 1 κ.γ. σουσάμι, 1 κ.γ. μαυροσούσαμο,
Εκτέλεση για το σιρόπι.