Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει λαζάνια με ψητά λαχανικά και πέστο βασιλικού και μας δείχνει τη συνταγή.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε: 100 γρ. φύλα βασιλικού, 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 80 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο, 3 σκελίδες σκόρδο, 1 πρέζα άνθος αλατιού και 200 – 250 ml ελαιόλαδο. Υλικά για τα λαζάνια: 1 πακέτο λαζάνια, 2-3 κολοκύθια, 2-3 μελιτζάνες, 4-5 ντομάτες, 2-3 μπάλες μοτσαρέλα, 200 γρ. παρμεζάνα, 1 χούφτα τριμμένη φρυγανιά, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 πρέζα ζάχαρη, λίγο ελαιόλαδο, 100 γρ. βούτυρο, 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 1 λίτρο γάλα πλήρες, μοσχοκάρυδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί την εκτέλεση της συνταγής: