Συνταγή για καριόκες ταψιού από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Newsroom
Newsroom

Βήμα- βήμα

Δείτε τη συνταγή για καριόκες ταψιού από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Υλικά:
200 γρ. βούτυρο αγελάδας,
200 ml ζαχαρούχο γάλα,
150 γρ. μπισκότα της επιλογής σας,
50 γρ. κέικ της επιλογής,
150 γρ. ξηρούς καρπούς,
50 ml κονιάκ, 20 γρ. κακάο,
Υλικά για τη γκανάζ:
50 γρ. κλασική κουβερτούρα,
100 γρ. βούτυρο αγελάδος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ