Σούπα με κολοκύθα

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή

ΥΛΙΚΑ

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη

½ κ.γ. κόλιανδρο

1 κ.γ. κύμινο

½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

1 κιλό κολοκύθα, κομμένη σε κύβους

1 μεγάλη πατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους

1 lt ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών

½ κούπα (125 ml) κρέμα γάλακτος

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ