Ριζότο με παντζάρι, γιαούρτι και ρόκα από το Δημήτρη Σκαρμούτσο

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή

Η συνταγή:

500 γρ. ρύζι καρολίνα
800 γρ. παντζάρια βρασμένα
3 φλιτζάνια ζωμό κότας
1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
150 γρ. γιαούρτι
20 φυλλαράκια άγριας ρόκας
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ