ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ
Ribeye με baby πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα chimichurri
Μία συνταγή του Σταύρου Βαρθαλίτη!
SHARE:
Υλικά για το Ribeye: 2 μπριζόλες ribeye, 200γρ. η κάθε μία, 2 κλωνάρια φρέσκο λεμονοθύμαρο, 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 κ.σ. βούτυρο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Υλικά για τις πατάτες και τα σπαράγγια: 250 γρ. πατάτες baby, 2 κ.σ. βούτυρο, 6 σπαράγγια, 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, ¼ ματσάκι σχοινόπρασο, Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Υλικά για τη σάλτσα chimichurri: ¼ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό. 1/6 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο, 3 κ.σ. ξύδι, 3 σκελίδες σκόρδο, 100 γρ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. μπούκοβο. 1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη.