Υλικά
200γρ Πηχτή
100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
8 σκελίδες σκόρδο ψημένο
Ξύσμα από ένα λεμόνι
3 κσ ελαιόλαδο
2 κσ πελτέ
1 κγ εστραγκόν ξηρό
2 φέτες προζυμένιο ψωμί
ρόκα
2 αβγά βρασμένα 7'
λίγη πάπρικα
αλάτι - πιπέρι
Υλικά
200γρ Πηχτή
100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
8 σκελίδες σκόρδο ψημένο
Ξύσμα από ένα λεμόνι
3 κσ ελαιόλαδο
2 κσ πελτέ
1 κγ εστραγκόν ξηρό
2 φέτες προζυμένιο ψωμί
ρόκα
2 αβγά βρασμένα 7'
λίγη πάπρικα
αλάτι - πιπέρι