Ο σεφ Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε για τους τηλεθεατές του "Πάμε Δανάη" ένα απολαυστικό παραδοσιακό πιάτο. Ο λόγος για το κερκυραϊκό σοφρίτο.
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχαρίσιο χτένι
100 ml ελαιόλαδο
4-5 σκελίδες σκόρδο
100 ml κρασί λευκό
50 ml ξύδι λευκό
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ζωμό μοσχαριού
50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!