Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει κεφτεδάκια από μαυρομάτικα φασόλια.
Υλικά
500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
400 γρ. ρύζι καρολίνα
50 γρ. κονκασέ
100 ml κρέμα γάλακτος
2 κρεμμύδια
1 καρότο
50 ml κρασί
1/2 μαϊντανό
1/2 δύοσμο
1 κ.σ. πελτέ
1 στικ κανέλας
2 φύλλα δάφνης
2 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. κάρυ
3 κλωναράκια θυμάρι
150 γρ. γραβιέρα
2 αβγά
Αλάτι Πιπέρι
Ελαιόλαδο