Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Για τα ρολάκια: 500γρ. κολοκυθάκια, τριμμένα (από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη) 1/2 μάτσο μαϊντανό, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα 1/4 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο 1/4 μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο 80 γρ. φέτα, τριμμένη 1 αυγό medium 50 γρ. φρυγανιά, τριμμένη αλάτι πιπέρι 3 φύλλα κρούστας ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα