ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ

Ο Γιώργος Τσούλης μάς ετοιμάζει λουκανικόπιτα «δίκανη» και αλμυρό donut με ζαμπόν και τυρί

Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης»

Ο Γιώργος Τσούλης μάς ετοιμάζει λουκανικόπιτα «δίκανη» και αλμυρό donut με ζαμπόν και τυρί

Λουκανικόπιτα «δίκανη» και αλμυρό donut με ζαμπόν και τυρί, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.

Υλικά
Για τη ζύμη:
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
120 ml ξινόγαλο
20 ml ελαιόλαδο
3 γρ. ξηρή μαγιά
1/2 κ.γ. αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
1 αυγό medium
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη γέμιση
8 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
Μουστάρδα, για το άλειμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση