ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ
Ο Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει μπακαλιάρο σκορδαλιά
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση!
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας στην κουζίνα της «Ελένης».
Μπακαλιάρο σκορδαλιά, μία υπέροχη και εύκολη συνταγή.
Υλικά
Λάδι για τηγάνισμα
800γρ - 1 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
360γρ αλεύρι
60γρ κορν φλάουρ
1 κγ μπέικιν πάουντερ
1 κγ αλάτι
50γρ βότκα
480-500γρ μπύρα (πολύ κρύα)
Για τη σκορδαλιά
500γρ ψωμί μπαγιάτικο χωρίς την κόρα
6-8 σκελίδες σκόρδο
60γρ ξύδι
240γρ ελαιόλαδο