ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ
Ντοματίνια στο τηγάνι με ψημένα σκόρδα σε ελαιόλαδο κρανιδίου και τυρομάλαμα
Δείτε την συνταγή
Υλικά για 2 άτομα:
500γρ. ντοματίνια
1/2 κ.γ. άνθος αλατιού
1/2 κ.γ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
300 γρ. τυρομάλαμα
1 κ.σ. φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
1/4 κ.γ. καπνιστό μπούκοβο
Για το κονφί σκόρδου:
2 ολόκληρα κεφάλια σκόρδο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
φρέσκο θυμάρι
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα:
προζυμένιο ψωμί
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
φύλλα βασιλικού
Glomex Video