Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
- 12 φέτες από γαλλική μπαγκέτα
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. φράουλες, κομμένες σε κύβους
- 2 κ. γλ. φρέσκα φύλλα θυμαριού, συν περισσότερα για το σερβίρισμα
- 1 φλ. τσαγιού κατσικίσιο τυρί, σε θερμοκρασία δωματίου
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις φέτες ψωμιού σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και περιχύστε με ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Συνδυάστε τις φράουλες και το θυμάρι σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τα στην άκρη.
Βήμα 4
Ψήστε το ψωμί στο προθερμασμένο γκριλ μέχρι να ροδίσει, περίπου 3 λεπτά ανά πλευρά.
Βήμα 5
Απλώστε το κατσικίσιο τυρί στο ψημένο ψωμί.
Βήμα 6
Προσθέστε μαύρο πιπέρι, αλάτι και το βαλσάμικο ξύδι στο μείγμα με τις φράουλες και ανακατέψτε.
Βήμα 7
Με ένα κουτάλι τοποθετήστε τις φράουλες πάνω από το κατσικίσιο τυρί και γαρνίρετε με επιπλέον θυμάρι.
Πηγή:newsbeast.gr