Υλικά: 800 γρ. μοσχάρι από ποντίκι, 100 γρ. ελαιόλαδο, 40 γρ. κορν φλαουρ, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κρεμμύδι μεγάλο, 2-3 μπαχάρια, 1 ξυλάκι κανέλα, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, 1 κ.γ. σουμάκ, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 1 κ.γ. ζάχαρη, 120 γρ. κρασί κόκκινο, 400 γρ. ντομάτα κονκασέ, 1 λίτρο νερό, 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, ελαιόλαδο, 2 μελιτζάνες φλάσκες, 200 γρ. φέτα και 8 φέτες ψωμί για το σερβίρισμα.
Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE
Στείλε την είδησηTEST PLACEMENT