Για την μαρουλοσαλάτα με μυρωδικά και αυγά θα αρχίσουμε με το να κόψουμε τα αυγά εγκάρσια στη μέση.
Βάζουμε τους κρόκους στο μπλέντερ ή στο μούλτι και αραδιάζουμε τα ασπράδια σε πιατέλα.
Προσθέτουμε στο μούλτι αλατοπίπερο, την πάπρικα και τη μαγιονέζα και τα χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.
Γεμίζουμε με την κρέμα κρόκων τα ασπράδια, με ένα κουταλάκι ή με το κορνέ ζαχαροπλαστικής (αν έχουμε).
Απλώνουμε σε μια σαλατιέρα το μαρούλι, το κρεμμύδι, τον άνηθο και τα μυρώνια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.