Μανέστρα με Πηχτόγαλο Χανίων και μελιτζάνα

Newsroom
Newsroom

Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση

Υλικά:

Για την ψίχα:

2 φέτες ψωμί
1/4 ματσάκι βασιλικό
2 κσ ελαιόλαδο

Μανέστρα:

200γρ πηχτόχαρτο Χανίων
1 ξερό κρεμμύδι
1 μελιτζάνα
3 σκελίδες σκόρδο
400γρ ντοματίνια
2 κσ πελτέ
3 κλωνάρια βασιλικό
400γρ κριθαράκι βρασμένο
1 κούπα ζωμό λαχανικών
Αλάτι - πιπέρι


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ