Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμα hot dog!
Για τα ψωμάκια θα χρειαστούμε: 500 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακ. ξηρή μαγιά 1 πρέζα αλάτι 50 gr. ζάχαρη 220 ml γάλα πλήρες (χλιαρό) Για τη σάλτσα: 1 βάζο μαγιονέζα 2 κ .σ. μουστάρδα Dijon 7 -8 αγγουράκια μικρά ψιλοκομμένα (πίκλες) 2 κ.σ. κάπαρη ψιλή 1 πρέζα κουρκουμά Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 πρέζα εστραγκόν (φρέσκο) ή αποξηραμένο 100 - 150 ml νερό κρύο
Για τη γέμιση: 10 -15 λουκάνικα Φρανκφούρτης ή χωριάτικα 1 μικρό κόκκινο λάχανο 1 -2 αγγούρια μεγάλα σε λεπτές φέτες 3 -4 πατάτες καραμελωμένα κρεμμύδια