ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ

Κρεατόπιτα με σουβλιστό αρνί για μετά το Πάσχα

Κρεατόπιτα με σουβλιστό αρνί - Η απόλυτη συνταγή μετά το Πάσχα από τη Γωγώ Δελογιάννη

Κρεατόπιτα με σουβλιστό αρνί για μετά το Πάσχα

Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:

- 750 γρ. αρνίσιο κρέας που περίσσεψε ξεψαχνισμένο και ψιλοκομμένο - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα - 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη - 300 γρ. ανθότυρο - 150 γρ. γραβιέρα - 3 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος - 3 κ. σ. δυόσμος ψιλοκομμένος - 2 αυγά

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ - 400 γρ. αλεύρι - 100 ml ηλιέλαιο - 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι - 1 αυγό - 4 γρ. μαγιά - 1 κ. γ. αλάτι - 100ml νερό

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση