ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ

Κις Λορέν από τον Τίμο Ζαχαράτο

Βήμα-βήμα η εκτέλεση της συνταγής

Κις Λορέν από τον Τίμο Ζαχαράτο

Υλικά

Για τη ζύμη

4 πράσα ,1 κ.σ. βούτυρο, 10 φέτες μπέικον, 100 γρ. μανιτάρια, 250 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 4 αβγά, 450 ml κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο .

 

Για τη γέμιση

4 πράσα, 1 κ.σ. βούτυρο, 10 φέτες μπέικον, 100 γρ. μανιτάρια, 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 4 αβγά, 400 ml κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι ,μοσχοκάρυδο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση