Κατσικάκι Ελασσόνας και ριζότο με κρόκο Κοζάνης

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή

Κατσικάκι Ελασσόνας και ριζότο με κρόκο Κοζάνης

Υλικά

Για το κατσικάκι:

1 1/2 κιλό κατσικάρκι Ελασσόνας κομμένος σε μερίδες

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

1 κούπα κόκκινο κρασί

1 ντομάτα

2 κούπες νερό

Αλάτι Πιπέρι

Για το ριζότο:

2 κ.σ. ελαιλόλαδο

1 κρεμμύδι

250 γρ. ρύζι αρμπόριο

Κρόκος Κοζάνης

900 ml ζεστό νερό

100 γρ. αρσενικό Νάξου

Αλάτι Πιπέρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ