«Καρμπονάρα» με αβγοτάραχο Μεσολογγίου

Newsroom
Newsroom

Δείτε τα υλικά αλλά και την εκτέλεση της συνταγής

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα

Για την καρμπονάρα

250 γρ. ζυμαρικά cappellini

15 λεπτές φέτες αβγοτάραχο Μεσολογγίου

1 κ.σ. άνηθος

2 κρόκοι αβγών

100 γρ. τυρί

Ξύσμα από 1 μοσχολέμονο

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

Ελαιόλαδο

Αβγοτάραχο Μεσολογγίου τρίμμα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την εκτέλεση της συνταγής:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ