ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ
«Καρμπονάρα» με αβγοτάραχο Μεσολογγίου
Δείτε τα υλικά αλλά και την εκτέλεση της συνταγής
ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα
Για την καρμπονάρα
250 γρ. ζυμαρικά cappellini
15 λεπτές φέτες αβγοτάραχο Μεσολογγίου
1 κ.σ. άνηθος
2 κρόκοι αβγών
100 γρ. τυρί
Ξύσμα από 1 μοσχολέμονο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
Ελαιόλαδο
Αβγοτάραχο Μεσολογγίου τρίμμα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την εκτέλεση της συνταγής: