Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει χοιρινή πανσέτα στον φούρνο με σάλτσα μπάρμπεκιου!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 3 κιλά χοιρινή πανσέτα 2 μεγάλα κρεμμύδια 600 ml μπύρα Για το μείγμα μπαχαρικών: 20 γρ. μουστάρδα σε σκόνη 10 γρ. πάπρικα 4 γαρύφαλλα 2 αστεροειδής γλυκάνισος 20 γρ. καστανή ζάχαρη 1 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
Για τη σάλτσα μπάρμπεκιου: 300 ml κέτσαπ 400 ml ξίδι λευκό 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. πάπρικα καπνιστή 1 κ.σ. πετιμέζι 1 κ.σ. μέλι 2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη 100 ml σάλτσα Worcestershire 3 σκ. σκόρδο 3 ολοκληρα γαρίφαλα