Χοιρινή πανσέτα με τραγανή πέτσα και ψωμάκια μπριός από πατάτα

Newsroom
Newsroom

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή

Χοιρινή πανσέτα με τραγανή πέτσα

Υλικά
1 κιλό πανσέτα χοιρινή με το δέρμα
1 κσ αλάτι
1 κγ πιπέρι
1 κγ καπνιστή πάπρικα
1 κγ σκόρδο σκόνη
1 κγ ρίγανη
1 πρέζα κανέλλα
2 κγ καστανή ζάχαρη
2 κσ ξύδι
1 κσ ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα κέτσαπ
1/2 κούπα μέλι
1/4 κούπα σόγια

Ψωμάκια μπριός από πατάτα

Υλικά

1κγ μαγιά ξηρή
1 1/2 κσ ζάχαρη κρυσταλλική
120-150ml γάλα χλιαρό
200γρ αλεύρι γοχ
150γρ αλεύρι για ψωμί
1 μέτριο αυγό
30γρ βούτυρο λιωμένο και έξτρα για το άλειμμα
1 μικρή πατάτα βρασμένη και λιωμένη
1 πρέζα αλάτι
1 κρόκο αυγού αραιωμένο με λίγο γάλα για το άλειμμα





 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ