Η Κατερίνα Λένη μάς δείχνει πώς φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα χρωματιστά ζυμαρικά!
Βασικά υλικά για τη ζύμη: Αλεύρι τύπου 00 Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι Αυγά φρέσκα Υλικά για άρωμα και χρώμα στη ζύμη: Σπανάκι Πιπεριές Φλωρίνης Μελάνι σουπιάς Παντζάρια Κρόκος Κοζάνης Αναλογίες υλικών: Ανά 100 γρ. αλεύρι - σιμιγδάλι Προσθέτουμε 1 αυγό ολόκληρο και 1 κρόκο αυγού Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο 1 πρέζα υλικών Συν τον πολτό πιπεριάς Φλωρίνης ή σπανάκι κ.ο.κ